Koska jostain se on aloitettava, minä siis teen sen. Ensimmäinen humalavuodatus Prahasta koskaan ikinä missään? Jaa ei vai? No ainakin täällä. Moi vaan äiti kun luet tätä.

Piiiitkä ilta takana valmistumassa huomiseen melontaretkeen. Joimme (Ville, Pena, Markku, Jaakko, Noora ja allekirjoittanut) taas hehtolitroittain tai jopa megalitroittain hyvää Svijany-olutta. Jokunen tupakki tuli poltettua ja lukuisia lupauksia ikuisesta ystävyydestä annettua. Taas.

Kävin sitten Nooran kanssa ostamassa evästä huomiselle. Kaksi litraa appelsiinituoremehua, kaksi 1.5 litran pulloa vettä ja iso pullo Amundsen-vodkaa. Tuon kun sitten juo aamiaseksi, niin avot! Kyllä kone toimii! Tuollainen yhdistelmä on yleensä suhteellisen toimiva, mutta kulmikas.

Mitäs muuta? Salasuhdeasia on ottanut jo uuden kierroksen. Kun allekirjoittanut, Jaakko ja Noora sitten kohtuutoman Svijany-annoksen jälkeen totesimme juomisen riittämättömyyden, kapusimme Jaakon ja Varpun uuteen kotoon. Peto siellä laittoi lattian märäksi ilopisuilla vanhan isännän näkemisestä, jonka Jaakko sitten hienosti siivosi wc-paperiarkki kerrallaan. Kumma?

Maistelimme whiskey-juomia, niin no Noora otti vodkaa tuoremehulla ja puhuimme ns. löpöja. Polttelimme tupakkia välillä ja ihmettelimme kuinka se the paikka onkaan niin kaukana. Niin, siis se paikka jossa myydään myös Svijanya ja jossa palmut kasvaa joka paikassa. Tämä on siis kielikuva. HAH!

Kotiinlähdönhetki™ kuitenkin tuli, niinkuin aina ja Noora sitten lähti minun kanssa meille. Syynä ihan raadollisesti Prosekin läheisyys Hl. Nádraží vs. Luka. Nooran kanssa päätimme jatkaa salasuhdettamme hamaan tulevaisuuteen asti. Eli siis tiedoksi koko maailmalle: olemme salaisessa suhteessa. Yleensä sitä siis sanotaan salaiseksi suhteeksi, i.e. salasuhteeksi™. Sitten menin nukkumaan. Ai niin, en viellä. Nythän tilanne on siis niin, että salasuhde™ nukkuu Tomasin sängyssä (joka on hänelle ihan liian lyhyt) ja minä menen nukkumaan. Parvekkeelle. Tai sitten en. Jaakolle terkut. Juoma maistui!

Vittu, on kyllä kurkoa kirjottaa teille kaikille humalassa. Rok!

Ari