Jos synttärikemujen tarkoitus on jollain tavalla realisoida vanhemeninen, niin nappiin meni. Seuraavana aamuna pystyin oikein mainiosti laskemaan vuosirenkaita silmäpusseista.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänä vuonna pääsinkin juhlimaan vallan seurapiireihin, vietettiin iltaa sillai sofistikoituneesti ravintolan puolella.

891698.jpg

 

Eli lähinnä istuttiin ja syötiin. Jos joku koski alkoholiin, niin se tapahtui vain keski-Eurooppalaisen kulttuurin vaikutuksesta ja ehdottomasti ainoastaan maistelutarkoituksessa.

891686.jpg

Tai yksinkertaisesti janonsammutukseen. (Tiedättehän kuinka paljon tanssilattialla rötkyäminen poistaa nestettä?)

 

891685.jpg

 

Tässä vaiheessa iltaa näytti oikein fiksulta, keskusteltiin ja seurusteltiin, just silleen niinkuin asiaan tietty kuuluu, juu nou. Näitä kuvia voi siis äidillekin näyttää. Huomatkaa seurapiirihymy.

891683.jpg  891693.jpg

Jossain vaiheessa (väittäisin että silloin kun kaikesta tequilasta ei ollut kuin pullopohja jäljellä) ne hymyt alkoi sitten taas hyytyä... En muuten aiemmin tiennyt tätäkään, mutta tottapahan näyttää olevan; jokaisessa tosiäijässä asuu pikkufloristi.

891692.jpg

Saimme toki vääntäydyttyä illan mittaan tanssilattiankin puolelle. (Jos joku joskus tapaa Stuartin niin muistakaa kiittää hyvästä tarjoilusta ja älkääkä nyt missään herran nimessä paljastako keitä ne kuokkavieraat oikeasti oli...)

891681.jpg

 

Argentiinalaista tangoa varmaan?  Oli mitä oli, mutta alla oka tapauksessa häikäisevä taidonnäyte.

891739.jpg

Kuva ei ole sumea siksi että kuvaajan silmissä olisi missään vaiheessa iltaa sumentanut, vaan koska tässä baarissa tykättiin tukahduttaa vähätkin asiakkaat savukoneella. Ah tätä nostalgian määrää.

891689.jpg

 

Ja kuten aina kunnon karkeloissa todetaan; toisten turnavuuskestävyys nyt vain on toisia parempi...

891696.jpg

 

Ei bileitä ilman paparazzia. (Siis aina niitä saa olla väistelemässä, raskasta.)

 

891691.jpg 891695.jpg

 

 

Joka tapauksessa, kiitos kaunis kaikille jotka olitte mukana, hauskaa oli! :o)

Olin kerrankin aikaisin hereillä ja ajoissa kotona.  Heti auringgonnousun jälkeen.Voi olla että ensi vuoteen mennessä olen jo jotakuinkin elpynyt ja tequilan maku on kadonnut suusta.

891694.jpg