Aloitetaan siis kaikesta muusta. Ohilukija tietysti odottaa että paljastan Suomen mäkihyppyjoukkueen uuden päävalmentajan, kuka on USA:n uusi presidentti tai sitten onko Vaclav Klausilla älyllistä kompetenssia olla Tshekin presidentti. Ei, ei ja ei.

Sen sijaan kerron teille todellakin kaikesta muusta

, eli tällä kertaa Suomen Virallisista Tekstiviesteistä

.

Kaikki muu alkaa Suomen tasavallan ulkoasiainministerin Ilkka Kanervan – ehkä – lähetetyistä tekstiviesteistä jollekkin yhdentekevälle, julkisuutta kärttävälle blondille. Siis ensinnäkin, vaikka Ile omien genitaaliensa painostuksesta – siis tietysti kiertomerkityksenään puolukkaa vonkatessaan – on lähettänyt tekstiviestejä tuolle henkilölle, niin mitä sitten? Miksi ihmeessä Ilkka Kanerva ei olisi saannut lähettää – vielä siis niitä joita ei ole todistettu – tuolle hmmm blondille? Ilkka Kanervan kompetenssi lähettää – ei siis vielä todistettuja – tekstiviestejä tälle eroottisen tanssiryhmä-Dollsin Johanna Tukiaselle on hänen oikeus. Miksi siis ketään kiinnostaa pätkääkään Kanervan tekstittelyt? Kanerva on ilmeisesti vonganut puolukkaa kiertoteitse. So what?

Kanervan uskottovuus olla ulkoasiainministeri on sitten oma lukunsa, mutta se minun mielestäni meni sinä samana päivänä kun herra ministeriksi nimitettiin. Mistähän Ile tänään kyselee neuvoja kun koti/toimistoryssiä ei enää ole?

Ja sitten formuloista:

 

Itse odottelen F1-kauden alkamista kuin kuuta nousevaa. Siis tiedättehän, että F1-GP:n seuraaminen ei kuluta kaloreita, ei järkeä, ei kerta kaikkiaan mitään. GP:n parituntinen seuraaminen on kuin halpa ja ei-niin onnekas akti: Oli mukava olla mukana, mutta lopussa voi kehuskella onnistuneena. No ei vaan, toivottavasti jo Australian GP:stä lähtien koko kausi tulee olemaan yhtä suurta suomalaista hurmosta. PRKL. Toivottavasti puolalaisvahvistus sitten jokaisessa seuraamassaan GP:ssä seuraa Kovista varikkopilttuuseen, baariin, hotelliin, suihkuun, saunaan ja paskalle, kertoakseen kaiken minulle, joka sitten kerron sen teille bändäreille.

Kaikkeen muuhun™ tulen palaamaan lähitulevaisuudessa.

Ari