Ei mulla mitään asiaa ole, mutta avataan tämäkin kuukausi.

"Boxing is:

 Blood sport declawed and reregulated. Cockfights for aesthete and wimps.
 Boxing is microcosm. Boxing baits pundits. Boxing rips writers and rags them to riff.
 Boxing taps testosterone. Boxing bangs to the balls. Boxing mauls and makes you mine meaning.

Mexican boxing is:

Boxing distilled. Boxing stoicized. Boxing hyperbolized.
Mexican boxing is machismo magnified. Mexican boxing is bristling bravado. Mexican boxing means       you die for love and live to impress and subjugate your buddies.

Vegas boxing is:

Lowlife pomp. Westminster West. Best-of-weight class as best-of-breed.
Vegas boxing is Rome revived. Gladiators divert high rollers. Imperial goons exploit musceled maxi-men and mainline their money.

I got the word:

Erik Morales meets Marco Antonio Barrera.
Junior featherweights. Tittle tiff. Vegas.

I had to go."

Ostin siis tänään kirjan. James Ellroy tyhjentää taas tajunnan ja tykittää niin tylyä tekstiä, että oksat pois. Ylläoleva on siis aloitussanat Destination: Morgue! opukselle. Luin nuo ensimmäiset virkkeet Palmovkan Svijany-pubissa tänään aamuoluen ja aamulounaan yhteydessä. Täytyy sanoa, että olin mykistynyt ja oli pakko ottaa toinenkin 11-asteinen. James Ellroy on kirjoittanut niiiiiiin monta huippunovellia (L.A. Confidential tietty suosikkina), että oksat pois, mutta tämän kirjan aloitus oli kyllä mieltä tyhjentävä kokemus.

Siellä satunnainenlukija jo miettii tietysti, että mitäs tommoinen aamuolut ja aamulounas näin lauantaina tarkoittaa? Sehän siis tarkoittaa sitä, että olimme eilen isolla porukalla katsomassa jääkiekkoa ja sen päälle hieman syömässä. Tietty firman rahoilla™. Jotenkin onnistuin taas mönkimään kotiin joskus puoli kuuden maissa aamulla, joten siitä inspiroituneena kävin syömässä aamiaisen lounaaksi parin Svijanyn kera. Söin muuten ihan possua pinaattimuhennoksella ja knedlikillä. Aikas hyvä lautanen 66kc hintaan.

Kuten siis ylläoleva osoittaa, minulla ei ole mitään kirjoitettavaa, joten moi ja Piulle terkkuja Tunisiaan. Älä polta itteäs!!

Jälkikirjoitus:

Ei se enää ole mikään salaisuus, joten kerrottaneen se myös täällä julkisesti, että perheeseemme on tulossa jälkikasvua, laskettuna aikana pidetään 24.11... Krhöm...

Ari