Kävinpä kahden päivän pikatyömatkalla Hollanissa. Amsterdamin lisäksi kohteena olivat myös Breda ja Rotterdam, mutta niistä ei oikein jäänyt jälkipolville kerrottavaa, sillä lähinnä niistä jäi käteen toimistoja, plantti ja palavereja. Amsterdamissa jäi sitten muutama tunti aikaa kaupungilla hengaamiseen ja tässäpä sitten pientä kuvakavalkaadia.

Dam Squarella oli iso hässäkkä menossa ja lopulta paljastui, että Brasilian presidentti oli siellä laskemassa seppelettä Hollanin kansallismuistomerkille ja mukana oli joku kuninkaalisesta perheestä.
1456820.jpg

Kanavistaanhan Amsterdam tunnetaan myös ja kyllähän ne tunnelmallisia paikkoja onkin. En valittaisi, jos tuollaisen varrella miljoonakaupungin keskustassa joutuisi asustelemaan.
1456823.jpg

1456824.jpg


Tietty kukkaakin oli tarjolla. Kun pääsin kotiin, tuntui että vaatteet edelleen tuoksui sille itselleen, sillä tuntui että koko kaupungissa oli sellainen makea savu, joka suorastaan imeytyi vaatteisiin. Huumekoirat tykkäisivät varmaan...
1456828.jpg

1456841.jpg

Punaisten lyhtyjen alue oli aika raadollinen näin päiväsaikaan, mutta neitsyet päivystivät kopeissaan. Kristerkin hämmästyi kerran kun tokaisin sille yhden "neidin" kohdalla, että katsoppa mikä siellä tangoissa pullottaa...
1456839.jpg

1456840.jpg

Loppukaneetiksi voi sitten sanoa, että tuliaiset kannattaa ostaa täältä, varsinkin jos kotosalla on odottelemassa naispuoleisia kumppaneita. Kannattaa tietty hoitaa ensin luottokorttin saldorajaan näin tshekkiläisittäin parikymmentä ylimääräistä nollaa.
1456846.jpg

Ari