Ivan jo aloitti muistelot Modřišice 2008-turnauksesta, joten jatketaan, kun vihdoin ja viimein paikalsin kadonneena olleen kamerakaapelin.

Jalkapallomaaottelu meni miten meni, mutta sitten joskus yöllä, kun toistakin barellia oli jo imutettu varmasti reilut puolet, päästiin yhteen illan kohokohdista, ilmakitarointisekoiluun. Tšekin vahvistukset hoitivat alkulämmittelyä antaumuksella, mutta sitten kun Suomen salainen ase, Hra A päästettiin vauhtiin, vain taivas oli rajana. Musiikista en kyllä oikeen muista mitä se mahtoi olla, mutta veikkaan sen olleen Kabát...

1851116.jpg

Ensin luonnollisesti vehkeet piti virittää. Tarzan laittoi ammatillisen osaamisensa peliin ja kas kummaa, A oli a ja H oli b. Kai.

1851120.jpg

Hra A alkoi myös virittäytymään tunnelmaan.

1851111.jpg

Pikkuhiljaa enkelikuorokin alkoi olla oikealla taajuudella.

1851107.jpg

Huomatkaa Tarzanin sukkahousuhevihaara-asento ja Hra A:n Carlos Santana-mainen irvistys hänen tavoitellessan korkeaa C:tä.

1851109.jpg

Lopulta taivas räjähti!!

1851114.jpg

Tähän ei ole paljoa enää lisättävää. Tarzan antaa palaa niin, että paikalla olleilla neitsyeiltä alkoivat olemattomat pikkuhousut lentelemään lavalle ja jostain paikalle oli materialistoitunut pullo Tuzemakia. Järisyttävin huomio oli ilman muuta kuvaan kuin tyhjästä vasemmalta ilmestynyt Hra A:n inkarnaatio ottaen otteita kitaran otelaudalta, niin oikealla kuin vasemmallakin kädellä, sormityöskentelyn ollessa ainakin valoa nopeampaa, vaikeuskertoimen ollessa vähintäänkin sama kuin kiinalaisilla uimahyppääjillä yhteensä Beijing 2008-kisoissa. MY-KIS-TYT-TÄ-VÄÄ!!!

Ari