Taas yksi onneton viinanhuuruinen ilta takana eikä taskussa muuta kuin helkutinmoinen pino kuitteja.


Suussasi on käynyt kissa pissalla ja visakorttisi, takkisi ja vasen kenkäsi on kadonnut matkalla, eli toisin sanoen ihan NORMI ILTA.
Heikottaa, haiset pahalle, päätäsi hakkaa tikka ja vatsasassi ui sammakonkutuja. Pelkäät mennä vessaan, mutta vielä enemmän pelkäät, jos et menekään.

Lisäksi filmi on katkennut viimeistään puolen yön jälkeen ...elämä toisin sanoen siis kaatuu päälle...

 

Jos olet sinkku, olet eilen metsästänyt vastakkaisen sukupuolen edustajaa silmät ristissä ja viinat kauniisti rinnuksilla, varmana omasta habituksestasi. Valitettavasti lähin kontaktisi on ollut kaverisi käsivarsi, joka on pitänyt sinua pystyssä kun olet epätoivoisena ja epähuomiossasi yrittänyt huonolla menestyksellä pokata narikkajonossa pomosi jälkikasvua. Toinen lähikontaktisi on ollut karvainen niskaselkä poke, joka on kantanut huojuvat jalkasi ravintolan kynnyksen yli hyvää loppuelämää toivottaen.


Huomaat vielä soittaneesi yöllä loputtomia puheluita pomollesi sekä kirjoittaneen rakkaudentunnustuksia tekstiviesteillä hoidollesi, (shiis mähä olen aina ollursrakastanut sjtuhn) joka on jo naimisissa!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Jos seurustelet, kumppanisi nyrpistää aamulla nokkaansa ja väittää sinun haisevan mädäntyneelle Ville Vallattomalle eikä sieltä todellakaan tipu muuta (älä edes kuvittele!) kuin ilkeitä kommentteja ulkonäöstäsi, joka muuten muistuttaa kummasti kuorma-autolla yliajettua ja pöhöttynyttä jättihamsteria!

Mutta ÄLÄ PELKÄÄ , ettei kukaan rakasta sinua!
Aina on toivoa!

Eli halatkaa ja avautukaa hyvät ihmiset, se helpottaa!
Muistakaa myös rakastaa!

 

Ja siis ainahan elämä on jonkun jotain kopiota...

 

T: Ivan De la Penja