Bob Dylan, times are changing. Uusi vuosi, Noora 25v., onnistuneet yllätyspippalot, absinttinen olo lauantai-aamuna, sunnuntai-iltana poikien ilta, lasit särkyvät, whiskey-pullo on avattu, Uutisvuoto on katsottu (kiitos TV-kaista), meillä menee nyt tosi lujaa.

Menee ja menee, mutta on kiva kuunnella vanhaa Dylania. Muistelen perjantaita iloisin mielin, sillä jäi mieleen, että Norkolle "ylläribileet" oli oikeasti YLLÄRI. Olemme ottamassa sunnuntai-tumuja muistellen Nooraa. Erityisesti jäi mieleen lausahdus "VOI JUMALAUTA". Kerrankin jotain on onnistuttu hönäyttämään näin perusteellisesti, eli ns. 6-0.

Unohtamatta kiittää myös järjestävää tahoa, palautuminen oli pitkä ja raskas prosessi, kaikki ovat toivottavasti toipuneet ilman suurempia arpia. Mutta Nou, kuinka helppo oletkaan, meillä kaikilla on ollut viimeiset pari viikkoa niiiiiin hauskaa kun olemme miettineet pääsi menoksi kaikkea hauskaa. Muutaman kerran olusella oltuamme, kun muut ovat juosseet järjestelemässä asioita, on ollut hauska kuunnella miten ihmettelet kun kaikilla on taas hirveän paljon tekemistä, töissä tai muualla. 

Piulle luonnollisesti iso Käsi koordinaattorina, sillä ilman sinua emme olisi onnistuneet kaiketi missään. Ei Anna, emme ole unohtaneet sinua.

Ilman sinua olisi ollut hyvin vaikeaa saada neiti N. unohtamaan sen, että kaikki ovat hylänneet hanet tänä tärkeänä päivänä. Tuota hetkeä perjantai-iltapäivällä Norden elämässä, kun tulimme pihalla käymään, voi kuvailla hyvin erään laulun sanoin: "sä sekoitat mun maailman"...

Lukematta mitään edellisistä totean vain että näin on. Katselimme tänään uusimman Uutisvuodon, kuten tulikin mainittua, ja voin vain todeta että päiväkodit johtavat maailman natsismiin. Joidenkin oluet viedään, kotihoito on lapsille parasta, Nato vai ei... maailman on isoja kysymyksiä täynnä. Onneksi vastaus jokaiseen kysymykseen löytyy pullosta, ja jossei sieltä niin sitten seuraavasta. Dylanin Bobbi laulaa taustalla taivaan oveen koputtelusta... mikä on taivas? Onko se seuraava olut, joka kuohuavana odottaa tuoppini täyttymistä, onko se kahden ihmisen muodostaman harmonian tuoma yltäkylläisyys, joka ruokkii hyväolontunnetta koko aika, oli sitten mitä tahansa paskaa maailmalla varattuna juuri minua, tai sinua, varten. Katselin muuten eilen illalla CT4:lta curlingia, siinä on kaikkien lajien herra. Punaviinin huuruinen petanque, jäälläliukumisen jalo taito, suunnatoman kiven majesteettinen fallosmaisuus (mainitsinko jo kivekset?) ja rauhallisuus, joka meidät kaikki valtaa määrämittaisen soljuessa nänniä hipoen suoraan pesään. Näillä sanoilla kohti parempaa tulevaisuutta. Se jolla on korvat, kuulkoon ja ymmärtäköön.