Masa tuossa aiemmin kävi kuittaamassa jotain HIFK:n pitkästä keväästä. Pöh, porot ei ymmärrä, että etelässä pitää päästä aikaisin kesälomalle. Tosin poro-nimitystä pitää varmaan muuttaa pohjoisemmaksi, koska RoKi nousi jo mestikseen. Tietty oululaisia voi alkaa kutsumaan pseudoporoiksi. Niitähän ne.

Jotta ei menisi SM-liigaksi tämä, niin voimmehan aina muistuttaa Tshekin Extra-liigan välierien tilanteita mieliimme. Slavia-Plzeň on tilanteessa 3-1 ja Sparta- Karlovy Vary 1-3. Hmm, miten siinä nyt näin kävi. Muistelenko, että joku sanoi Spartan kävelevän Karlovy Varyn yli ja Slavialla on edessä tiukka sarja? No ei vielä juhlita, sillä sen katkaisuvoiton ottaminen vaatii aina ylimääräisen puristuksen. Silti Slavialle iso käsi puolivälieristä: Tappiolla jo 1-3, mutta sitten putkeen neljä voittoa ja välieriin.

Erikoisraportti sitten seuraa ensi kuussa, kun Tshekin maajoukkueturnaus on saatu pelattua Liberecessä. Huhut ja vahvistukset kertovat jopa 12 prahalais-suomalaisen siirtyvän pohjois-Tshekkiin katselemaan kiekkoa...

-A-