Palkaatonkohan Prahaankin hommia tekevään matkatoimistoon pelkkiä idiootteja?

Itseasiassa voisin allekirjoittaa ensimmäisen lauseen, mutta kun ne ovat palkanneet sinne myös Miunkin, on kai niillä toivoakin. Se, että on suomalainen ei kai anna jollekkin kaikenlaisissa tilanteissa olla kuin kuin -- hmm... -- matkaopas  Prahassa? Pitäiskohän tollaisille besserwisser "oppaille" jonkun siinä värväystilantessa antaa tietoa, että Prahassa asuu ja elää isohko siirtokunta suomalaisia?

Pitäisi

Varsinkin vituttaa suunnattomasti, että "opas" omalla huimalla kokemuksellaan tulee kertomaan kuinka täällä pitää ja pitäisi elää. Tuollaiset besserwisserit, jotka tulevat opettamaan paikallisille kuinka täällä ollaan, voitaisiin laittaa vaikkapa johonkin kypsyyskokeesen ennen rekrytointia. Jos sekään ei toimi, niin sitten puheena oleva matkatoimisto voisi vaikkapa lopettaa toimintansa tänne ja jatkaa toimintaansa Moldoviassa. Samalla samainen toimisto tietty ottaa Prahan "oppaan" mukaansa, ilman palautusoikeutta.

Voin vaan kuvitella, kun herra "opas" lentokentällä ottaa vastaan seuruetta Suomesta ja jo lentokentällä ehdottaa yhteislaulua, lauluna Taiskan Mombasa. Uuh. Itseasiassa minulta loppuu jo mielikuvitus. Tiistaina alkaneesta juhlinnasta selvinneeenä sanon kaikille rock.

Rock.

Ja sille yhdelle terkut, elämä jatkuu:

"Everything ends some time
It had been raining for weeks
The sea level started to rise
The disappointments of the love-based marriage
And the water was shimmering
And nothing would have caused
Any greater pain
Your words like one would have swallowed something sharp."

Voimaa!

Ari