Siis Prahanvuodatus ilman HIFK-vuodatusta™ ei ole mitään. 2008 on ollut hiljaista, joten nyt on aika.

Jos joku siis ei ole vielä ymmärtänyt, fanitan sellaista jääkiekkojoukkuetta nimeltään HIFK, eli Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors. Siis miten ihmettä minä, tälläinen vakaa mutta tasapainoinen, hidas mutta kankea ja vanha mutta notkea henkilö Prahassa on sotkeutunut johonkin "tollaseen"? No olen vaan, mitä se sulle kuuluu.

Jääkiekko jos mikä on mentaalinen peli. Reilusti alivoimainen -taidoltaan, fysiikaltaan, mahdollisuuksiltaan- joukkue voi voittaa etukäteen ylivoimaisemmaksi lasketun joukkueen ihan vaan tahdolla. Tänään HIFK pelasi Raumalla paikallista Lukkoa vastaan ilman kahta pelaavaa maalivahtia ja kuutta muuta yleensä pelaavassa kokoonpanossa olevaa pelaajaa. Maalivahtina juniori-ikäinen Mr Who ja kakkosmaalivahtina B-juniori Mr WhoB.

Mr Who, paljastetaanko Jani Nieminen, on pelannut alasarjoja vaihtelevalla menestyksellä ja samaten silloin tällöin jonkun harjoituspelin HIFK:n riveissä. Sitten tosiaan rykäistään kylmiltään playoffien alle pelaavaksi maalivahdiksi, ensimmäiseen liigapeliin. Voi olla, että sama kaveri on HIFK:n maalivahti myös playoffeissa. Grrrr...

Tuomisina Raumalta oli 0-2 voitto.

Tää on mun jengi ja kaikille kenkää.

ARI