Otetaanpa ihan vain muutama pikainen vilkaisu menneeseen vuodelle 2007. Siis niihin huippuhetkiin, jotka painuu takaraivoon ja pulpahtelee sitten ulos just silloin kuin ei pitäisi.

No justtiinsa, toivottavasti et nyt sentään tosissas odota mitään katsauksia? Hyvä. Kun faktahan on jotta sillon mitään huippuhetkiä ollut. Allekirjoittaneen kuuluisuuden 15 piinaavaa sekuntiakin kuluivat pikkujoulujen jatkoilla pomon sylistä kaljoja kuivatessa. (No joo joo, saatto mennä pari becheäkin. Mutta vain jos se lasketaan bonuksena?)

Eli toisin sanoen, huolimatta iltalehtimäisen repivän pistävästä otsikoinnista, tämän kirjoituksen ainoa tehtävä on toimia blokkina kirjoittajan, tietokoneen näppiksen ja gradutiedoston välissä. Ja uskokaa tai älkää - toimii muuten pirun hyvin. Harmi kun ei aikaisemmin ole tullut kokeiltua, vaikka silloin ekana opiskeluvuotena.

Tästä ikävän hyvin toimivasta viivästeestä johtuen tietysti Euroopan keskuspankki saa edelleen vartoa tulevan huippuanalyytikkonsa valmistumista. Tähän äärettömään ajanmääreeseen varautuakseni katsoin parhaaksi hieman laajentaa tulevaisuuden ammatinvalinnan vaihtoehtoja.

Otetaanpa katsaus ammattishoppaajan asenteiseen arkeen;

 1242761.jpg

No niin.

Nyt voidaan sitten yhdessä kaikki todeta että tarvitsemme lisää palkkaa. Tätä kassimäärää on muutoin turhan haasteellista ylläpitää. Ei hyvä.

Vuoden alku ei juuri sen kummemmin alkanut kanssaneitsyiden rynniessä eturintamaan ja hyödyntäessä kaikki säälimättömät koripallokikkansa. Hääkimppu jäi saamatta ja seuraava miljönääri-jussi kulkenee onnensa ohitse. Siinä rytinässä mureni kertaheitolla kaksi topkympin vaihtoehtoa; "palloilulajien kultamitalisti"  putosi kolinalla toptuhannen häntäpäähän ja pitkään listaykkösenä hallinnut "kotirouva" toistaiseksi katkaisuhoidossa.

Seuraavana listalla uusi haastaja, paparazzin glamööyrin täyteinen elämä.

Kuvan laatu, terävyys ja tunnistettavuushan ovat jo asiaankuuluvan ammattimaisia;

1242757.jpg

Ja jos mikään ylläolevista ei tahdo tuoda leipää pöytään, onneksi on olemassa se tuttu ja turvallinen(SUL:n tukema) kuviokellunta. Pekingissäkö sitä seuraavaksi kelluttiinkaan..?

Ja baitövei, Ari, odottellaan niitä kuvia Miun ja Petrin häistä, ilmestynevät tänne ihan kohtsillään?

terveisin, Paparazzi-piu