EDIT 15.8.2008. Tein ekan yrityksen muutama päivä siten, mutta parin tunnin duuni meni bittiavaruuteen. Nyt uudestaan:

Olimme pienellä porukalla n. 80km Prahasta kaakkoon päin juhlistamassa Miron ja Alexin 61v. päiviä pikkuruisen Brtná-kylän kupeessa. Lähin mainitsemisen arvoinen kaupunki on kaiketi Humpolec ja ollaan siis suurinpiirtein Prahan ja Brnon puolivälissä.

Paikalla oli sekalainen seurakunta kaikenmaailman hiihtäjää, paikka oli mitä mainioin, tshekkiläisittäin harvinaisesti uimakelpoisen avoveden rannalla ja keli oli mitä mainioin. Tarjolla oli seuran ja uimisen lisäksi pari barellia olutta ja possu.

The reason nr. one. Miroslav 30.

1719776.jpg


The reason nr. two. Alex 31.

1719779.jpg


Mukana siis myös nämä kyyhkyläiset.

1719783.jpg


Allekirjoittanut pääsi taas hieromaan tuttavuttaan Mr Possun kanssa.

1719789.jpg


Ja tottakai yhden (kai) kuolleen porsaan käsittelyyn tarvitaan kirves, hammasrattaita ja piiiitkä rautatanko.

1734172.jpg


Koska olemme suomalaisia, niin tottakai kännipäissään pitää urheilla kirveen kanssa. Yritimme kauniisti puhua Hra A:n kanssa kirveen ja alkoholin turmiollisesta yhteydestä, mutta kuuroille korville meni. Suljimme siis silmämme ja toivoimme parasta. Toisaalta taas oli ihanaa rikkoa The Companyn ääliömäisiä safety-sääntöjä kaksin käsin...

1719796.jpg


Tälläisissä ihan mukavissa pikku mökeissä yövyttiin ja halutessaan harrastettiin muitakin aktiviteetteja. Allekirjoittanut ja Hra A yöpyivät sopuisasti molemmat yöt yläkerrassa. Piu sitten halusi olla alakerrassa yksinään. Näin onnistuikin ekana yönä, mutta toisena yönä petikavereita olikin Piulla sitten useampiakin. Olisiko neljä vai viisi?

1719802.jpg


Paha sanoa onko alkolla asiaa tässä kuvassa vai ei?

1719805.jpg


The Companyn management... Siis oikeasti...

1719808.jpg


Tuohon vesiteemaan kun vielä palaa, niin oli kyllä jumalaisen ihmeellistä olla tässä maassa melkein kuin järven rannalla. Siis tämä "järvihän" oli itseasiassa joen patoallas. Ei se haitannut vedessä luttaamista ja kuvassakin oleva härveli saatin nurin montakin kertaa "The Royal Czech Navy" ansiosta, vaikka se periaatteessa kaiketi ei edes ole mahdollista kaataa. Allekirjoittanut on jo taustalla katsomassa kenet pitää pelastaa, kun soutuvene dumpataan ylitäyteen maakrapuja...

No ei vaan, mukana oli koulutettu sukeltajapariskunta ilmalaitteineen kaikkineen ja on allekirjoittaneellakin sukeltajapätevyys.

Kuitenkin täytyy sanoa: SAATANAN MAAKRAVUT!!

1734177.jpg


Kukas se siellä Hra A:n massiivisen takana kuikuaa?

1719812.jpg


Hra A on "ihan" oikeasti vaan kiinnostunut kamerasta. Joo joo.

1719816.jpg

Ja juhlakalukin tuli sitten kaluttua yön aikana.

1719819.jpg

Kaiken kaikkiaan erinomainen kesänaloitusviikonloppu mielestäni. Varmaankin Piu ja Anssi tämän allekirjoittavat?

-Ari-